您好,欢迎来到华佗养生网。
搜索
您的当前位置:首页2020版一轮复习英语译林全国版训练:必修二 Unit 2 单元话题语篇训练(每单元3练)

2020版一轮复习英语译林全国版训练:必修二 Unit 2 单元话题语篇训练(每单元3练)

来源:华佗养生网


必修二 Unit 2 单元话题语篇训练(每单元3练)

练(一) 阅读理解组块专练——练速度

(限时:35分钟)

Ⅰ.阅读理解

A

(2019·名校原创预测卷六)Don't miss out on student competitions available from NASA.Check this page often for new additions.

NASA_Earth_&_Space_Air_Prize

Audience: Higher Education Students

Registration Deadline: Dec.13, 2017

The competition asks individuals to design and develop sensors (探测装置) useful in spaceflight as well as on Earth.Three finalists will receive $50,000 each to build a functioning sensor according to their suggestions.The winner will receive a $100,000 award.

Future_Engineers:_Two_for_the_Crew_Challenge

Audience: K-12 Students

Registration Deadline: Dec.19, 2017

Use your head to create a tool that combines the functions of two objects already being used by crew aboard the International Space Station! Visit the Challenge Website to find out about space station tools and to get brainstorming resources to help you create a design.The site provides links to free 3­D design software.The winning design will be 3­D printed on the station.Prizes include “3­D Printing in Space” prize packs, a 3­D printer for your school and a trip to Washington,

D.C.!

Mission_X_2018:_Train_Like_an_Astronaut_—_Walk_to_the_Moon_Challenge Audience: All Educators and Students, Home School Parents and After­school Groups

Registration Deadline: Dec.31, 2017

Mission X encourages children of all ages to seek healthy lifestyles based on training like an astronaut.In 2018, Mission X is challenging fit explorers around the world to work together to perform activities in which all will move online mascot (吉祥物) Astro Charlie the 478 million steps required to walk from the Earth to the moon! That's 238,857 miles, or 384,403 kilometers! The challenge starts in January.Visit the website for full challenge details.

语篇解读:本文是一篇应用文,主要介绍了美国国家航空航天局主办的面向不同层次的学生的三项竞赛。 1.Who is NASA Earth & Space Air Prize most likely intended for?

A.High school students. B.Home school parents.

C.College students. D.College educators.

解析:选C 细节理解题。根据NASA Earth & Space Air Prize部分中的“Audience: Higher Education Students”可知,此项比赛主要针对的是受过高等教育的学生;结合选项可知,只有C项“大学生”符合文章内容。故选C。

2.What can we know about the “Mission X 2018”?

A.It kicks off in the year of 2018.

B.It aims to find potential astronauts.

C.It allows of an experience of flying.

D.It provides participants with cash prizes.

解析:选A 细节理解题。根据最后一部分中的“The challenge starts in January”及“Registration Deadline: Dec.31, 2017”可知,Mission X 2018这项竞赛在2018年开始。故选A。

3.What's the purpose of this passage?

A.To call on people to visit NASA.

B.To stress the importance of creativity.

C.To introduce the development of NASA.

D.To attract people to NASA competitions.

解析:选D 写作意图题。纵观全文尤其是第一段中的“Don't miss out on student competitions available from NASA”可知,本文主要介绍了美国国家航空航天局主办的面向不同层次的学生的竞赛,目的是吸引他们去参加。故选D。

B

(2019·太原模拟)With their large glass windows and clear views of the hospital's newest arrivals, it's hard to imagine hospitals without newborn nurseries. But how did this slightly unusual, if precious, concept of putting babies on show come into being?

Well, they're not really for putting babies on show. Firstly, they were created as an area for nurses to take care of all of the new babies, separate from their mothers. Newborn nurseries have been around pretty much since moms started having babies in hospitals. In the early 1900s, hospitals replaced homes as the primary place to give birth. Hospitals built maternity wards (产科病房), and those wards had

nurseries with windows.

According to Smithsonian. com, a 1943 publication gave two main purposes for the nurseries. The first purpose was to allow the relatives to see the new babies. The windows, however, were to keep the babies safe and clean while they were being admired by relatives. And that sanitary concern is right and reasonable. Babies' immune systems (免疫系统) are not yet developed, which has to do with the frightening reason you should be careful about letting people kiss your new baby. However, the Smithsonian. com article does admit that solid walls would be even more effective at keeping bacteria and viruses out than windows. Not to mention they would be more cost­effective. So, yeah ... the primary purpose is still to look at the cute babies. Some hospitals would offer individual viewings so that relatives could have some quality time with their new member. In the mid­ to late twentieth century, these nursery viewings were often the first time fathers got to see their new babies.

Today, though, the nurseries mean a lot to many hospital visitors and family members. Dotti James claims that “the nursery window has become a destination for patients and families from other parts of the hospital experiencing a health crisis ... Standing outside the nursery, seeing the babies ... can give hope to families trying to deal successfully with something difficult.” It's pretty much a universal truth that healthy babies are an immediate mood booster (令人鼓舞的事情).

语篇解读:本文是一篇说明文,主要讲述了医院设立育婴室的原因,育婴室的发展及作用等。

4.What's the function of Paragraph 1?

A.To attract readers' interest.

B.To summarize the whole passage.

C.To provide background information.

D.To introduce the theme of the passage.

解析:选D 推理判断题。根据文章第一段的内容,尤其是“But how did this slightly unusual, if precious, concept of putting babies on show come into being”及下文内容可知,文章第一段主要是用来引出文章主题的。故选D。

5.What can be inferred from Paragraph 3?

A.Kissing new babies may cause them harm.

B.Safety is the main focus of newborn nurseries.

C.Nurseries with windows are more cost­effective.

D.Fathers were the last to see new babies decades ago.

解析:选A 推理判断题。根据第三段中的第五句可知,新生儿的免疫系统还没有发育成熟,因此在让别人亲吻新生婴儿时要特别小心。由此可推知,亲吻新生婴儿有可能会

对他们造成伤害。故选A。

6.What's Dotti James's attitude towards newborn nurseries?

A.Positive. B.Doubtful.

C.Concerned. D.Disapproving.

解析:选A 观点态度题。根据最后一段中Dotti James所说的话可知,Dotti James认为,站在育婴室的窗外看着新生婴儿能够给努力应对困境的人们以希望,因此Dotti James对于为新生儿设立育婴室是持积极态度的。故选A。

7.What's the purpose of the passage?

A.To show the benefits of newborn nurseries.

B.To stress the importance of newborn nurseries.

C.To explain why hospitals set up newborn nurseries.

D.To state some misunderstandings of newborn nurseries.

解析:选C 写作意图题。纵观全文可知,本文主要介绍了医院设立育婴室背后的故事,故C项最能概括作者写作本文的意图。

C

(2019·安徽师大附中模拟)“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.”—Albert Einstein

If you have a kid with special needs in the school system, chances are you have come across that saying hanging on a classroom wall. My five­year­old daughter Syona has cerebral palsy (a medical condition affecting someone's control over their movement) and it means, combined with her communication challenges and sight problems, that standard assessments (and by “standard”, I mean the ones used to assess kids with special needs) aren't always an accurate measure of her abilities.

By now you have probably heard about Chris Ulmer, the 26­year­old teacher in Jacksonville, Florida, who starts his special education class by calling up each student individually to give them much admiration and a high­five (a gesture of greeting or congratulation). I couldn't help but be reminded of Syona's teacher and how she supports each kid in a very similar way. Ulmer recently shared a video of his teaching experience. “I have seen their confidence and self­worth increase rapidly, ” he said. All I could think was: How lucky these students are to have such inspirational teachers.

Syona's teacher has an attitude that can best be summarized in one word: awesome. Her teacher doesn't focus on what can't be done-she focuses on what can be done. Over the past several months, my husband Dilip and I have seen Syona's confidence increase tenfold. She uses words she wouldn't have thought of

using before. She recently told me about her classmate's trip to Ecuador and was very proud when I understood her on the first try.

I actually wonder what the influence would be if we did something similar to what Ulmer does with his students in our home. We've recently started our day by reminding each other of the good qualities we all possess. If we are reminded of our strengths on a regular basis, we will become increasingly confident about progress and success.

Ulmer's reach as a teacher goes far beyond the walls of his classroom. In fact, he teaches all of us to take a moment and truly appreciate the strengths of an important person in our lives.

语篇解读:作者介绍了自己有病的女儿在她的老师的教育下越来越好,再联想到自己,产生了一些人生感悟。 8.What does the author think of Einstein's quote?

A.Funny. B.True.

C.Strange. D.Confusing.

解析:选B 推理判断题 。通过作者对自己女儿的学习经历的描述可知,作者是认同这句名言的。

9.What can we learn about Chris Ulmer?

A.He praises his students one by one.

B.He is Syona's favorite teacher.

C.He use videos to teach his students.

D.He asks his students to help each other.

解析:选A 细节理解题。根据文章第二段第一句话可知选项A正确。

10.Syona felt very pleased because________.

A.she has developed a cool attitude

B.her progress was appreciated by her parents

C.her mother knew what she expressed

D.she had been to Ecuador with her classmate

解析:选C 细节理解题。根据文章倒数第三段“She recently told me about her classmate's trip to Ecuador and was very proud when I understood her on the first try.”可知选项C正确。

11.What change has taken place in the author's family?

A.They invite Ulmer's students to their home.

B.They visit Ulmer's classroom regularly.

C.They feel grateful to people in their lives.

D.They give each other praise every day.

解析:选D 细节理解题。根据文章倒数第二段“We've recently started our day by reminding each other of the good qualities we all possess.”可知选项D正确。

D

(2019·昆明模拟)Even before we were born, we knew our mother's voice and could distinguish it from other voices. That's one of the key findings of an ongoing research project by Canadian and Chinese researchers. The research suggests that while we are still in the womb (子宫), our brains are learning speech patterns and laying the groundwork for language acquisition. “Before birth, the brain is being set up to learn language,” says Barbara Kisilevsky, who conducted the research.

It had already been known that newborn babies show a preference for their mother's voice, but her latest research shows they also prefer that familiar sound while still in the womb. Kisilevsky carried out the first leg of the research in China, because she already had a research project under way there and this fit nicely with

that work.

Working with researchers at Zhejiang University, Kisilevsky tested 60 women in the final stage of pregnancy. All the mothers were tape­recorded as they read a poem out loud. Then the mothers were divided into two groups. Half the fetuses (胎儿) heard the recording of their own mother. The other half heard that of another mother, but not their own.

In both cases, the poem caused a change in the baby's heart rate. The heart rate accelerated among those who heard their own mother's voice, and decelerated among those who heard a voice other than that of their mother's.

Deceleration of the heart rate is “an attention mechanism (机制)”, Kisilevsky says. The heartbeat among fetuses who heard an unfamiliar voice slowed down, she says, because they were paying close attention to a voice they did not recognize. The fact that the heartbeat changed in both cases — up for Mom, down for someone else — shows the fetuses “noticed both voices”, she says, and could tell one from the other.

By the way, the poem is immaterial here. Kisilevsky suspects she would have had the same results if the mothers had been reading a phone book. “It's not the content that the fetuses recognized,” she says. “We all have our own way of talking. We stop at different times, take breaths at different times, and that's what they are recognizing.”

语篇解读:本文是一篇说明文,主要介绍了一项有关胎儿对声音的识别的研究。 12.What did Kisilevsky's research find?

A.Babies are good language learners.

B.Babies' language acquisition begins after birth.

C.Babies can recognize Mom's voice while in the womb.

D.Infants are more sensitive to Mom's voice than fetuses.

解析:选C 细节理解题。根据第一段中的“Even before we were born, we knew our mother's voice and could distinguish it from other voices”并结合下文内容可知,我们在出生之前就已经熟悉母亲的声音,并能将其与其他声音区分开来。由此可知,婴儿在母亲的子宫中就能识别母亲的声音。故选C。

13.What led to the change in fetuses' heart rate according to the research?

A.Their familiarity with the voice.

B.The quality of the recordings.

C.Their curiosity about everything.

D.The content of the poem recorded.

解析:选A 细节理解题。根据倒数第二段中的第二句可知,在研究中,胎儿对声音的熟悉度的不同导致了他们心率的变化。故选A。

14.What can be inferred from the last paragraph?

A.Adults talk in a way quite different from babies.

B.Kisilevsky firmly believes her findings are applicable.

C.Speech patterns are what fetuses recognize in telling voices.

D.Different experimental materials can lead to different results.

解析:选C 推理判断题。根据最后一段的内容,尤其是最后一句可知,胎儿在辨别声音时识别的是人们的说话方式,即他们的语言模式。故选C。

15.In which column of a newspaper can we read this passage?

A.Medicine. B.Lifestyle.

C.Education. D.Science.

解析:选D 文章出处题。通读全文可知,本文主要介绍了一项有关胎儿对声音的识别的研究,它最可能出现在报纸的科学专栏上。故选D。

Ⅱ.阅读七选五

(2019·惠州调研)By 2025, water shortage will be a big problem for about 1.8 billion people. In a world where water resource is increasingly short, nations cannot afford to waste it.__16__ After we use water in our homes and businesses, it is washed away, and takes many valuable resources with it.

Waste water is rich in carbon and nutrients.__17__ A number of nations and major cities have already built waste water treatment plants.They can effectively recover nutrients and bioenergy, and produce “new water” that can be reused.But more than 80% of all waste water still currently flows into natural ecosystems, polluting the environment and taking valuable nutrients and other recoverable materials with it.

__18__ This is still better than the situation in smaller cities.In Latin American countries, those living in small and medium­sized cities at most treat it in the form of septic tanks (化粪池) that lack regular and proper maintenance.

Imagine that outside one of these small cities lies a lovely piece of land: on the surface it is pleasingly built and provides habitats for local wildlife. Beneath the surface is a wetland that treats waste water and produces energy.The energy produced saves families from having to use firewood collected in the wild.This is not a dream project.__19__ A team of scientists have been looking into the potential of constructed wetland environments.Having analyzed 800 examples of biomass in more than 20 countries, they found that, depending on climate and the type of plant used in the construction of this type of wetland, up to 45 hectares of land could be irrigated with waste water.__20__

A.But that is exactly what we do.

B.This can provide easy access to clean water.

C.There is no longer any good reason to waste any type of water.

D.A constructed wetland environment is already in practice on a small scale.

E.This would reduce the need for fresh water for irrigation and energy for pumping.

F.If collected and treated properly, it could provide “new water”, fertilizer, and energy.

G.Although waste water systems in large cities are effective, the whole procedure usually costs much.

语篇解读:本文是一篇说明文,主要介绍了当前世界水资源的现状以及有效利用水资源的方法。 16.解析:选A 上文说在水资源短缺的大环境下,很多国家不能承担浪费(的后果),下文说我们用完水后,就直接把水冲走。根据上下文可知,A项“但是那正是我们所做的”与此处匹配,起承上启下作用,故选A。

17.解析:选F 上文说废水富含碳元素和养分,而F项说如果收集和处理得当,它就能提供“新的水”、肥料和能量,前后形成语义上的衔接,故选F。

18.解析:选G 下文讲述的是拉丁美洲的中小城市的废水处理系统缺乏常规和合适的维护,而G项提到大城市的废水处理系统有效但成本高,与本段内容吻合,故选G。

19.解析:选D 上文提到在这些小城市建造湿地环境的设想,下文提到已经有科学家在研究建造的湿地环境的潜力了,由此可知,D项“建造的湿地环境已经在小范围的实践中了”符合语境。

20.解析:选E 上文讲述的是这种解决方案的另一种好处是人们可以用废水灌溉农田,而E项说这可以减少用淡水灌溉的需求及抽水所需的能量,前后语义衔接,故选E。

练(二) 语言知识运用组块专练

——练准度

(限时:30分钟)

Ⅰ.完形填空

(2019·押题卷四)Earlier this year, I created the Gustine Traveling Library. I __1__ an old ice cream cart into a __2__ library. I hoped to get kids outside, reading books again instead of staying inside all day playing on __3__ equipment. When I first started the __4__, I had about 100 books. Now, after seven months, I have received over 2,000 __5__ books, and I travel to neighboring cities in California.

One day I was in a park in Gustine, and a little girl saw my cart. She ran up, __6__ it was an ice cream cart, and was __7__ when I told her it held books. She began to read the books. Then her parents called her, and the little girl started to __8__ to me the book that had a cartoon character — Elmo on the cover __9__. When I told her she was allowed to keep it, she cried out with __10__, “Mom, I got Elmo!” That experience inspires me to keep __11__ the Traveling Library so more kids can enjoy reading great books. I am now helping other towns in California __12__ their own traveling libraries.

The Traveling Library has been acknowledged by famous __13__. Former President George Bush sent __14__ letters and photos of him to the Library for its __15__ to helping others. President Trump __16__ an award to my hometown in honor of my __17__ with the Traveling Library this fall.

I use the Traveling Library as an __18__ set to youth — if I can create something out of a run­down ice cream cart, then so can you! You can make a __19__ by donating books, helping youth love reading or doing other __20__ jobs. 语篇解读:本文为记叙文。作者讲述了自己创建流动图书馆的经历及体会。 1.A.translated B.transported

C.transplanted D.transformed

解析:选D “我”把一台旧的冰激凌小推车改装成了一个流动图书馆。transform

意为“使改变外观(或性质)”,符合语境。

2.A.food B.portable

C.drink D.changeable

解析:选B portable在此意为“可移动的”,符合语境。

3.A.artistic B.authentic

C.electronic D.dynamic

解析:选C “我”希望让孩子们出来读读书,而不是整天待在室内玩电子设备。electronic“电子的”,符合语境。artistic“艺术的”;authentic“真正的,真实的”;dynamic“动力的”。

4.A.project B.event

C.item D.course

解析:选A project意为“项目,工程”,符合语境。

5.A.rejected B.used

C.donated D.collected

解析:选C “我”收到了2 000多本捐赠的(donated)书。rejected“被拒绝的”;used“用过的,旧的”。

6.A.hoping B.pretending

C.thinking D.finding

解析:选C 她以为(thinking)这是一台卖冰激凌的小推车,当“我”告诉她车里装的是书的时候,她很吃惊(surprised)。

7.A.disappointed B.surprised

C.embarrassed D.confused

解析:选B 参见上题解析。

8.A.hand back B.pay back

C.hold back D.call back

解析:选A hand back“归还”,符合语境。pay back“偿还,报答”;hold back“控制,阻碍”;call back“给……回电话”。

9.A.doubtfully B.deliberately

C.unexpectedly D.unwillingly

解析:选D 根据语境可知,小女孩不情愿地(unwillingly)把书还给“我”。doubtfully“怀疑地”;deliberately“故意地”;unexpectedly“出人意料地”。

10.A.regret B.shock

C.joy D.fear

解析:选C 当“我”告诉这个小女孩她可以拿走这本书时,她高兴(joy)地喊了起来。

11.A.expanding B.updating

C.changing D.promoting

解析:选A 根据下文中的“so more kids can enjoy reading great books”可知,本空应选A项,expand意为“扩展,拓展”,符合语境。update“更新,使现代化”。

12.A.settle down B.put out

C.take over D.set up

解析:选D “我”现在正帮助加利福尼亚的其他城镇建立它们自己的流动图书馆。set up“建立”,符合语境。

13.A.politicians B.millionaires

C.librarians D.scholars

解析:选A 本段所举的两个例子都涉及美国总统,故选politicians“政治家”。

14.A.famous B.copied

C.signed D.private

解析:选C 美国前总统布什给图书馆寄来了亲笔签名的(signed)信和照片。

15.A.attention B.devotion

C.purpose D.relation

解析:选B devotion意为“奉献,忠诚,专心,热心”,符合语境。

16.A.received B.made

C.presented D.shared

解析:选C present an award to ... 意为“给……颁奖”,符合语境。receive“接到”;share“分享”。

17.A.service B.connection

C.communication D.agreement

解析:选A service在此是“服务”之意,符合语境。connection“联系”;

communication“交流”;agreement“同意”。

18.A.excuse B.exercise

C.experience D.example

解析:选D “我”用“我”创建的流动图书馆作为给年轻人树立的一个榜样(example)——如果“我”能从一台破旧的冰激凌小推车中创造出什么东西来,那么你也能!

19.A.difference B.promise

C.decision D.choice

解析:选A make a difference“有影响,起作用”。

20.A.voluntary B.funny

C.academic D.simple

解析:选A voluntary意为“自愿的,志愿的”,符合语境。academic“学术的”;simple“简单的”。

Ⅱ.语法填空

(2019·名校原创预测卷七)Zhangjiajie consists of the district __1__ Yongding and

counties of Cili and Sangzhi. Also within it is located Wulingyuan Scenic Area which __2__ (name) a UNESCO World Heritage (遗产) Site in 1992. Senior experts from UNESCO were amazed at its unique natural scenery, near perfect biological system, and creative __3__ (combine) of nature and humanism.

The Wulingyuan Scenic and Historic Interest Area __4__ (make) up of the Zhangjiajie National Forest Park, the Tianzishan mountain ranges, Baofenghu and the Suoxi Valley is __5__ very popular filming and tourist destination. Also in the Zhangjiajie area, Huanglongdong and Longwangdong are caves known for many natural rock formations and __6__ (they) underground cataract (急流). Each year, Zhangjiajie hosts the International Country Music Week Festival, __7__ (feature) international acts such as American country music group Lucy Angel.

The city has built 12 state­level tourist areas, of __8__ one is 5A­class scenic spot and four sites are 4A­level. It attracts visitors from all over China and other Asian countries such as Korea, and is __9__ (increase) popular among other international tourists. Since Zhangjiajie __10__ (improve) its transportation and service for long, the city now can receive 36,200 tourists per day.

语篇解读:本文是一篇说明文。文章讲述了张家界的一些景色秀美、风光独特的风景名胜区。 1.of 考查介词。张家界包括永定区、慈利县和桑植县。of在此用于表示性质、组成或涵盖,意为“即,由……组成”。

2.was named 考查动词时态和语态。关系代词which指代先行词Wulingyuan Scenic Area,并在定语从句中充当主语,故谓语动词应使用第三人称单数形式;由定语从句的时间状语in 1992可知,定语从句应使用一般过去时;关系代词which指代的先行词Wulingyuan Scenic Area与name之间为动宾关系,故应用被动语态。所以填was named。

3.combination 考查名词。由前面的形容词creative和后面的of可知,此处应用combine的名词形式。

4.made 考查非谓语动词。根据固定短语be made up of“由……组成”可知,此处要用过去分词作后置定语,修饰The Wulingyuan Scenic and Historic Interest Area。

5.a 考查冠词。destination为可数名词,且在此表示泛指,故填a。

6.their 考查代词。由后面的“underground cataract (急流)”可知,此处应用形容词性物主代词修饰名词。

7.featuring 考查非谓语动词。feature与其逻辑主语之间为主动关系,故此处用现在分词短语作状语,表示“以……为特色”。

8.which 考查定语从句。分析句子结构可知,空处指代先行词12 state­level tourist areas,且在定语从句中作介词of的宾语,故填which。

9.increasingly 考查副词。此处应用副词修饰形容词popular, increasingly表示“越来越多地,日益增加地”。

10.has been improving 考查时态。由于张家界长久以来不断地改善它的交通和服务,这个城市现在每天可以接待36 200名游客。根据时间状语for long可知,此处应用现在完成进行时表示过去开始的动作持续到现在并将继续下去。

练(三) 写作强化增分练+单元基础回扣练

一、写作强化增分练——练规范

(限时:35分钟)

Ⅰ.短文改错

(2019·洛阳模拟)At the age of 12, I believed that honesty always rewarded. One afternoon, I passed the ball through an empty apartment's window. The sound of break the window was followed by kids running in all direction screaming, “Run! No one will tell.” Therefore, I went to the housekeeper, expecting praise for being so honest. But he laughs, saying kids who broke windows did not stop to talk to him and that how stupidly I was. I didn't understand until my mother asked me how I felt of when I told the truth. As I was thinking, she continued, “Instead of which he said, keep in mind that pride in yourself will always be his reward.”

答案:第一句:honesty后加was

第二句:the→a

第三句:break→breaking; direction→directions

第四句:Therefore→However

第五句:laughs→laughed; stupidly→stupid

第六句:去掉of

第七句:which→what; his→your

Ⅱ.书面表达

(2019·武汉质检)假定你是李华,想邀请你校留学生Jack和全班同学周六去Green Village感受美丽乡村。请给他写封邮件,内容包括:

1.乡村介绍;

2.活动安排;

3.往返时间、方式。

注意:1.词数100左右;

2.可以适当增加细节,以使行文连贯。

参考范文:

Dear Jack,

I'm Li Hua. I'm writing to invite you to visit Green Village, a charming village in this area. Here's a look at it.

An attractive village about five miles from downtown, Green Village is surrounded by green fields and thick forests. The villagers are friendly and they always give visitors an enthusiastic welcome. We're going to spend two hours exploring the local museum, which will be an opportunity to learn about the long history of the village. After that, we shall travel through the village by ourselves.

We plan to meet at the school gate at 9 a.m. this Saturday and come back in the afternoon by bus. If you will join, please email me soon.

Yours,

Li Hua

二、单元基础回扣练——勤温故

Ⅰ.单句语法填空

1.I'm going to Africa this summer and I can't wait to see the elephants up_close.

2.A group of motorcyclists came into view on the dirt road.

3.She is scheduled_to_give_(give) a speech tonight, hoping all of us will attend it.

4.We all hope to live in a country, where everyone lives in harmony with each other.

5.Meg stared at her reflection (reflect) in the bedroom mirror, smiling.

Ⅱ.单句改错

1.That was announced that the number of primary schools in that city had grown to 114.第一个That→It

2.The teacher was always smiling in advance with the class.with→of

3.Burying in the film, she didn't know it was snowing outside.Burying→Buried

4.Never take me to see horror films again.I was scaring out of my wits.scaring→scared

5.They were arrested for supplying drugs with street dealers.with→to

Ⅲ.完成句子

1.Every Friday afternoon, my mother arranged_for_my_sister_to_pick_me_up at school.

每个周五下午,妈妈安排我的姐姐去学校接我回家。

2.Whichever_and_whatever_you_like,_there is a theme park for you.

无论你喜欢哪一个,不管你喜欢什么,都会有一个适合你的主题公园。

3.I_was_about_to log off when he texted me again.

我正准备下线,这时他又给我发了一条短信。

4.When you travel to a strange city, bring a map with you in_case_you_get_lost.

当你到一个陌生的城市旅行时,带上一张地图,以免迷路。

5.Though it_was_the_first_time_that_I_had_visited the small town, I fell in love with it at once.

尽管这是我第一次参观这个小镇,但是我马上就爱上了它。

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- huatuo7.cn 版权所有 湘ICP备2022005869号-9

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务